Druhý den příměstského táboru dětí 4 - 8 let 2023

Druhý den příměstského táboru dětí 4 - 8 let 2023

18.07.2023

Dnešní den jsme začali tréninkem pohybových schopností, jelikož tyto jsou důležité nejen pro karatisty. Děti zkoušely kotrmelce, hvězdy, ale učily se i techniky obrany a útoku pomocí molitanů.

Následoval odjezd na náš první výlet, a to na centrální hasičskou stanici Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje, konkrétně územního odboru Jablonec nad Nisou. Zde si děti prohlédly nejenom objekt samotný, ale především si mohly vyzkoušet hasičský polygon, ve kterém trénují profesionální, ale i dobrovolné jednotky hasičů. Následovala ukázka techniky, kde si děti prohlédly, čím jsou vybaveny jednotlivá vozidla pro zásah, a nakonec se mohly projet v pásovém vozidle “Heglund” a také vyzkoušet opravdové hašení pomocí požární proudnice.

Následoval návrat do tělocvičny, kde jsme měli opět výborný oběd v podobě brambor s kuřecím masem. A jen, co jsme dojedli, už jsme se začali připravovat na další akci, tou byla návštěva ZOO Liberec. Nebyla však ledajaká, ale děti měly za úkol si vždy zapamatovat určité množství zvířat, která pak měly vybarvit nebo označit v předem připraveném plánu zahrady. Exkurzi jsme zakončili zmrzlinou a vydali jsme se zpět do tělocvičny, kde jsme dnešní den ukončili.

A zítra vyrážíme do Německa :D 
Petr a Helenka Müllerovi

Fotogalerie
Naši partneři
Město Liberec
MaMi Rádlo s.r.o.
Versoft s.r.o.
Liberecký kraj
Liberecká Drbna